Kansiviritys J.Kosunen  

SYLINTERIKANSIEN HUOLTOTYÖT
 

Sylinterikansien kunnostukset merkistä riippumatta. Olemme erikoistuneet sylinterikansien koneistuksiin ja käytämme nykyaikaisia työstökoneita. Kansitöihin kuuluu esim. venttiili-, seeti-, koneistustyöt ja tasohionnat.

Vahva ammattitaito niin siviili- kuin kilpamottoreiden puolelta. Myös moottoripyörien ja diesel-moottorien kansityöt. Laitekanta uusittu kesän 2009 aikana. Kysy lisää sinulle sopivasta kansityöstä.

Konekanta
- Sylinterikannen purku ja kasaus: Trego VFP 50
- Tasohionnat COMEC tai SCHOU tasohiomakoneilla
- Istukoiden koneistus Sveitsiläisellä Mira CENTRONIC-laitteistolla
- Venttiilinhionnat Amerikkalaisella alan huippukoneella Kwik-way, jossa suurin hiottava lautanen 102 mm ja istukan työalue 4 - 14,5 mm ja kuuden kuulan istukka takaa, että lautaset ovat keskeisiä varren kanssa.

Nykyaikainen terien terotuskone takaa, että työkalumme ovat aina kunnossa. Näin voimme olla varmoja työjäljestä ja siten esim. venttiilipintojen tiiveydestä.

K-line korjaushelat / ohjurisarjat
Fosforipronssihelat tarjoavat nykyaikaisen tavan korjata kuluneet venttiilinohjaimet uuden veroisiksi. K-line helan materiaalina on lämpökäsitelty fosforipronssi, jonka ominauuksia ovat esim. pieni aineenpoisto, hyvä lämmönjohtokyky, pienempi kitkakerroin jne. Toisinsanoen kestää monikertaisesti valurautaohjaimen iän ja kiinnileikkautumisvaara on selvästi pienempi.
 

 

HUOLTOTYÖT
Seetirenkaiden koneistus
Ventiilien hionnat ja ohjaimien vaihdot
Tasohionnat
Virtausmittaukset
Alumiinikansien korjaushitsaukset
Kilpakansien muutostyöt
Tarvittaessa noudot lähialueelta
Nykyaikaiset laitteet ja työtavat
Vuosien ammattitaito
jne...